Vandskuring af alle typer bygninger og huse

Hos Clean West v/Per Olesen er vi specialister i vandskuring af huse og andre type bygninger for såvel private og erhverv i Thisted, Hanstholm og Thy. Der er mange fordele ved at få udført en grundig vandskuring, og oftest er det ikke udelukkende for synets skyld, at folk vælger at få det gjort.

Vi har mange års erfaring med facaderenovering og pudsning af væg, hvilket en vandskuring dybest set består i. Har du et hus, hvor facaden ser krakeleret ud, og fugerne ikke er, hvad de har været, kan et vandskuret hus være en mulig løsning, så facaden bliver tæt igen.

Hvad koster en vandskuring af huset?

Hvad er en vandskuring? Hvad koster en vandskuring? Der er måske mange relaterede spørgsmål, der trænger sig på.​ Men en vandskuring er et godt alternativ til en komplet facaderenovering, som beskytter dine mursten og fuger mod vind og vejr, som udøver slitage.

Vi tilbyder effektiv pudsning til en konkurrencedygtig pris og er altid grundige i alle facetter, så du får et flot resultat.

Prisen afhænger af antal kvadratmeter, hvorfor vi gerne giver et prisoverslag og en professionel vurdering af, hvad der kan og bør gøres for at optimere din facade og dermed værdien på din bolig eller virksomhed.

Effektiv vandskuring til en konkurrencedygtig pris

Vil du have et godt tilbud på en effektiv vandskuring af din bolig? Så kontakt os. Det er helt og aldeles uforpligtende, og vi yder gerne rådgivning, så du får den rette løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 40 79 83 85 eller e-mail mail@cleanwest.dk.​ Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.