Beskyt dit hjem mod alger

Hvis du vil holde din ejendom pæn og forlænge levetiden på tag og fliser, så er du kommet til den rigtige beslutning. Mos og alger kan nemlig over tid skade dit tag og dine fliser, forringe udseende og nedsætte funktionen. Hos Clean West v/Per Olesen har vi stor erfaring med at udføre effektiv algebehandling af tag og fliser, som fjerner alger og mos og beskytter dit hjem mod fremtidige angreb.

Hvorfor er algebehandling af tag og fliser nødvendigt?

Alger og mos kan vokse på dit tag og dine fliser på grund af fugt, skygge, og andre næringsstoffer i luften eller nærheden. Hvis du ikke fjerner mos og alger, kan det forårsage en række dyre problemer på sigt. Mos og alger ser ikke pænt ud og det kan forringe værdien af bolig markant. Hvis alger og mos er på taget i længere tid, kan det trænge ind i dit tagmateriale og nedbryde det over tid. Det kan skabe revner, frostsprængninger og utætheder, som kan kræve en dyr reparation eller i sidste ende et helt nyt tag.

Mos og alger på fliser kan gøre dine fliser eller din terrasse glatte og farlige at færdes på, især når det er vådt eller frostvejr.

Skal vi hjælpe dig af med alger og mos med algebehandling?

Hos Clean West v/Per Olesen hjælper vi kunder i områderne Thisted, Nykøbing Mors og Thy. Vi udfører følgende:

  • Tagrensning: En grundig rensning for mos, snavs og alger med højtryksrenser, som fjerner skidt, snavs, løse alger og mos.
  • Vi sprøjter dit tag og dine fliser med et vandafvisende middel, som dræber de resterende alger og mos og  forhindrer det i at vokse tilbage. 

Med algebehandling vil du ikke kun forlænge levetiden på dit tag, du vil også få et tag der ser pænt og sundt ud.

Kontakt os i dag og få et tilbud på algebehandling

Hvis du er interesseret i at bestille en algebehandling af tag eller fliser forud for din tagrensning - så kan du kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefonnummer 40 79 83 85 eller skriv en mail til mail@cleanwest.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.