Epoxy gulve - et praktisk og robust gulv

Epoxy gulve er ikke kun pænt at se på, det er også yderst funktionelt. Den blanke overflade gør dem lette at rengøre og modstandsdygtige over for pletter og ridser. Det gør at epoxygulve er velegnet i mange forskellige typer rum, såsom køkkener, badeværelser, garager og i flere industrier kan gulvet også anvendes med fordel, da de kan tåle høj belastning og trafik.

Hos Clean West v/Per Olesen sikrer vi, at monteringen og lægningen af epoxy gulvet udføres korrekt og præcist. Vi sørger for at gulvet er jævnt og fejlfrit, hvilket garanterer en problemfri og holdbar overflade. Vi har erfaring med epoxy gulve og vi arbejder omhyggeligt med flydegulve, som kræver præcision, for at få et flot og holdbart resultat som varer i mange år. Vi kan også udføre microcement gulve.

Vi arbejder primært i områderne omkring Thisted, Nykøbing Mors og Thy, men kører også gerne længere for opgaver.

Hygiejne og rengøring er nemt

Epoxygulve har en blank overflade, som gør det nemt at vedligeholde og rengøre. Derfor er gulvet også effektivt steder, hvor der er krav til rengøring. Der er mange fordele ved epoxygulve.

  • Skridsikre
  • Rengøringsvenlige
  • Minimal vedligeholdelse
  • Tåler høj belastning

Epoxygulve kan fås i et hav af farver og nuancer. Epoxygulve er også blevet et populært valg i mange private boliger. Gulvet kan tilpasses mange forskellige stilarter, uanset om du ønsker et råt beton look, eller en skarp farve som skaber kontrast, så er Epoxy ideelt.

Epoxy er ofte brugt i mange industrier, hvor gulvet udsættes for tunge maskiner som fx pallevogne. Gulvet er derfor meget anvendt i industrier som landbrug, lagerhaller, fabrikker eller på værksteder.

Kontakt Clean West v/Per Olesen og få et tilbud på epoxy gulv

Vi er klar ved telefonen på telefonnummer 40 79 83 85. Du kan også altid sende en mail til os på mail@cleanwest.dk, eller udfylde vores kontaktformular med omfanget af din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.