Tagrensning med mobilt højtryksanlæg

Hos Clean West v/Per Olesen tilbyder vi tagrensning til vores kunder i Thisted, Hurup, Thy og Snedsted og omegn. Har du et tag, der trænger til at blive renset af en professionel fagspecialist, der har værktøjerne i orden? Vi udfører effektiv og grundig tagrensning med et mobilt højtryksanlæg, som kommer helt i dybden. Denne metode er godkendt til afrensning af asbestholdige tage, da det er et effektivt virkemiddel til at fjerne mos, alger og andet snavs og skidt fra taget.

Alt affald fra taget bliver filtreret gennem miljøgodkendte asbestfiltre, og efterfølgende bortskaffes det efter gældende regler for sortering af miljøaffald.

Hvorfor vælge at få en tagrensning? 

​Er dit tag befængt med eksempelvis mos og alger, er det konstant udsat for angreb. Det danske klima er med til at fremme væksten af disse, da våde somre og meget regn medvirker til, at algerne stortrives. Få derfor udført en effektiv tagrensning og algebehandling hos os og bliv skadelige belægninger kvit.

Mos virker harmløst, men faktisk er det utroligt skadeligt for taget, da rødderne trænger ind i tagpladerne på sigt og efterlader utætheder. Vi anbefaler at få gjort noget ved problemet, før det er for sent. 

Vælger du at få en tagrensning hos os, så foregår selve rensningen således, at dit tag skummes ind i mos- og algedræbende sæbe - og efter 3-6 måneder er der synlige resultater. Efter 10-12 måneder ses det endelige resultat. Der er 100 % garanti på algebehandling af tag.

Ved rensning af alger på tag og rensning af tag for mos forlænger du dit tags levetid, forbedrer dets udseende og forebygger eventuelle skader. 

Få tagrensning i høj kvalitet af erfarne fagfolk

Ønsker du at få en professionel tagrensning i høj kvalitet af erfarne fagfolk, er vi parate til at løfte din opgave. Vi er specialister inden for tagrensning, og vi har det helt rette udstyr til rensning af tag – så du er sikker på at få en grundig og effektiv rengøring uden at beskadige taget. Vi undersøger også taget grundigt for eventuelle skader, som revner og andre defekter, der er uhensigtsmæssige for taget samt efterspænding af tagskruer. Som en del af vores tagrensning, udfører vi en effektiv algebehandling på dit tag, der fjerner alger og mos og beskytter dit hjem mod fremtidige angreb.  

Hvad er vores tagrensning pris? 

Hos Clean West v/Per Olesen tilbyder vi konkurrencedygtige tagrensning priser på professionel tagrensning. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at få en god pris, samtidig med at kvaliteten er i top. Prisen på tagrensning varierer afhængig af tagets størrelse og tilstand, men vi tilbyder altid gennemsigtige og rimelige priser.

Priseksempel: Et tag på 200-250 kvadratmeter koster fra 1250 kroner inklusive moms. Dette inkluderer en grundig rensning af tag samt inspektion for eventuelle skader og efterspænding af tagskruer.

Vores mål er at sikre, at du får den bedste service til den bedste pris. Derfor kan du altid kontakte os for et skræddersyet tilbud på billig tagrensning, der passer til dine behov og budget.

Kontakt os i dag og få et tilbud på tagrensning

Skal du have fjernet mos og alger fra dit tag, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på tagrensning i høj kvalitet, så dit tag ser ud som nyt igen. Vi udfører også rensning af stakit og hegn, hvis dette ønskes - men ellers er taget vores store speciale. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål omkring rensning af tag. 

Ring til os på telefonnummer 40 79 83 85 eller skriv en mail til mail@cleanwest.dk

Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.