Microcement er et populært valg når der skal nyt gulv til. Det ses både hos privatpersoner, men også i mange andre moderne byggerier. Det er især gulvets flotte og glatte overflade, som er årsagen til at det er så populært. Ulempen ved denne type hænger sammen med netop disse fordele. Når skidt sætter sig på gulvet, bliver det endnu mere tydeligt, fordi det skaber kontrast til det normale rene look

Vores hold af erfarne fagfolk tilbyder rengøring af microcement, sådan at du bibeholder den glatte og blanke overflade. Det kræver det rigtige udstyr for at komme skidtet til livs. Vi bruger milde rengøringsmidler, som skånsomt renser gulvet og vi kan i samme ombæring efterbehandle gulvet, sådan at det er endnu mere modstandsdygtigt overfor skidt og snavs.

Vi har de rigtige rengøringsartikler som kommer selv det værste snavs og endda kalkpletterne til livs. Vi tilbyder desuden masser andre former for rens og rengøring, sådan at hele huset fremstår pænt og rent.


Kontakt os i dag, så kommer vores team og hjælper dig af med skidt og snavs. Vi kan kontaktes på telefon 40 79 83 85 eller ved at sende os en mail på mail@cleanwest.dk. Udfyld gerne vores kontaktformular med informationer omkring dit projekt.