Hos Clean West v/Per Olesen tilbyder vi tagrensning til vores kunder i Thisted, Nykøbing Mors, Thy og omegn. Har du et tag, der trænger til at blive renset af en professionel fagspecialist, der har værktøjerne i orden? Vi udfører effektiv og grundig tagrensning med et mobilt højtryksanlæg, som kommer helt i dybden. Denne metode er godkendt til afrensning af asbestholdige tage, da det er et effektivt virkemiddel til at fjerne mos, alger og andet snavs og skidt fra taget.

Alt nedrenset affald fra taget bliver filtreret gennem miljøgodkendte asbestfiltre og efterfølgende bortskaffes det efter gældende regler for sortering af miljøaffald.

Få tagrensning i høj kvalitet af erfarne fagfolk

Ønsker du at få en professionel tagrensning af tag i høj kvalitet af erfarne fagfolk, er vi parate til at løfte din opgave. Vi undersøger også taget grundigt for eventuelle skader, som revner og andre defekter, der er uhensigtsmæssige for taget samt efterspænding af tagskruer.

​Er dit tag befængt med eksempelvis mos og alger, er det konstant udsat for angreb. Det danske klima er med til at fremme væksten af disse, da våde somre og meget regn medvirker til, at algerne stortrives. Få derfor udført en effektiv tagrensning og bliv skadelige belægninger kvit.

Mos virker harmløst, men faktisk er det utroligt skadeligt for taget, da rødderne trænger ind i tagpladerne på sigt og efterlader utætheder. Vi anbefaler at få gjort noget ved problemet, før det er for sent.

Hvad koster tagrensning?

Skal du have fjernet mos og alger fra dit tag, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på rensning af tag i høj kvalitet, så dit tag ser ud som nyt igen. Vi udfører også rensning af stakit og hegn, hvis dette ønskes - men ellers er taget vores store speciale.

Priseksempel: Et tag på 200-250 kvadratmeter koster fra 1250 kroner inklusive moms.

Kontakt os på telefon 40 79 83 85 eller e-mail mail@cleanwest.dk.

Dit tag skummes ind i mos- og algedræbende sæbe - og efter 3-6 måneder er der synlige resultater. Efter 10-12 måneder ses det endelige resultat. Der er 100 % garanti på algebehandling af tag.