Mange huse er blevet malet så mange gange og med så mange forskellige produkter, at den eneste løsning for at få en ny facade er sandblæsning. Vi udfører sandblæsning af hus og stålprofiler for kunder i Thisted, Thy, Nykøbing Mors og omegn.

Hvordan foregår en sandblæsning?

Ved sandblæsning af hus gælder det om at fjerne alle tidligere behandlinger for at komme ind til fast mineralsk bund. Herfra genopbygger man facaden trin for trin, til man sluttelig har det ønskede resultat (nyt hus).

Mursten har en vandafvisende overflade (brandhud), som kan forhindre vandskuringen i at binde til stenene, og derfor kan man risikere, at vandskuringen begynder at skalle af i løbet af nogle år.

​Derfor er det vigtig at få sandblæst boligen, så man er sikker på et flot og holdbar resultat.

Det er en fordel at få udført sandblæsning af hus i god tid så eventuel fugt kan tørre ud af muren.

Hvad koster sandblæsning af hus?

Prisen for sandblæsning af hus varierer blandt andet af, hvor omfangsrig opgaven er. Når vi har sandblæst huset, pudser vi det op og tilbyder maling af facaden til konkurrencedygtige priser. Vælger du at lade os stå for hele opgaven, bliver det billigere for dig, og det går som regel også hurtigere. Derudover har du også kun én kontaktperson.

Ønsker du en konkret pris på sandblæsning af facade, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 79 83 85 eller skrive til e-mail mail@cleanwest.dk.